Inspiration SKRIV UD

DTU inviterer til Electricity Markets 2.0

af: Ulrik Blaabjerg, 23-11-2016
Foto: Colourbox

DTU i Lyngby inviterer nu på fredag til Electricity Markets 2.0. Arrangementet der finder sted på SkyLab DTU er arrangeret af Energy Crossroads i samarbejde med Energinet.dk, Dong Energy, DTU og IDA og vil blandt andet byde på præsentationer i plenum, workshops, firmastande og mulighed for networking den efterfølgende fredagsbar.

Arrangementet på fredag (d. 25/11), finder sted fra kl. 13-18 og kræver blandt andet, at man skriver sig op til de forskellige workshops på forhånd, som finder sted mellem kl. 14:30-16:30. Tilmeldingen til disse workshops finder du her. Er man medlem af IDA Young Professionals er deltagelsen i workshopene gratis, og tilmelding foregår gennem disse to links (1 & 2). 

Gennem de to sessioner vil professor Pierre Pinson kickstarte diskussionen ved at italesætte nuværende problemer og præsentere initiativer til støtte for udviklingen af fremtidige elmarkeder. 

Tid: 25. november 2016, 13.00 - 18.00

Sted: SkyLab DTU, Diplomvej, DTU Lyngby Campus  

Pris: 40-50 kr. for ikke medlemmer (Gratis for medlemmer af IDA Young Proffesionals)

Program og tilmelding: Information om arrangementet kan findes her. For medlemmer af IDA Young Proffesionals foregår tilmelding til de to sessions her og her, mens tilmelding for øvrige foregår her

Sprog: Arrangementet foregår på engelsk

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.