Gå til primært indhold Gå til indhold i footer
  1. Forside
  2. · Nyheder
  3. · 10-09-2024 Nu bliver det nemmere at hæve i vidensbanken

Nu bliver det nemmere at hæve i vidensbanken

Af: Dorte Nørregaard Larsen, direktør i Energiforum Danmark
10. sep. 2024
Den 10. september går Energiforum Danmarks nye hjemmeside i luften, og det bliver markant nemmere at trække på foreningens store viden om energi, grøn omstilling, bæredygtighed og bygninger.
Vidensbank 2048X1274
Grafik: Energiforum Danmark

Hvad siger bygningsreglementet om bygningsautomatik? Hvordan ser fremtidens fjernvarme ud? Hvordan laver man en god indeklima-strategi? Kan AI bruges til driftsoptimering? Hvad kan bedst betale sig - nybyg eller renovering?  

Dette er et udsnit af de områder Energiforum Danmarks medlemmer bliver klogere på, når de mødes til arrangementer og i netværkene, og nu bliver det nemmere at finde denne viden mellem møderne. For Energiforum Danmarks nye hjemmeside indeholder ikke bare en kalender og lidt artikler, men en hel vidensbank af præsentationer, analyser, nyheder og artikler. 

En begejstret formand Heine Knudsen (Region Hovedstaden) udtaler: 

”Der er intet, der slår et stærkt netværk, når det gælder om genveje til viden og med den nye hjemmeside understøtter vi netværket med gode rammer for videndeling. Det bliver nemt at søge i vores vidensbank, og vi udvider løbende indholdet med medlemscases og input fra medlemmerne”. 

Næstformand Rasmus Gorm Pedersen (EG) supplerer: 

”Vi deler meget gerne vores viden med alle. Vi har ikke råd til, at de gode løsninger ikke kommer ud at leve bredt. Energiforum Danmark er en handlingstank - en forening, hvor vi sætter en ære i at oversætte love, regler og teori til praksis, men også i at formidle praksis retur til myndigheder, lovgivere og forskere, og så nytter det ikke at være nærig med sin viden, viden er nemlig een af de få ressourcer, der bliver mere værd af at blive delt”. 

For Energiforum Danmark er den nye hjemmeside en vigtig del af missionen om at inspirere og hjælpe hinanden med at skabe de bedst mulige bygninger økonomisk, miljømæssigt og socialt. Derfor deler Energiforum Danmark også gerne gode eksempler og løsninger fra hele branchen, så længe at man husker at Energiforum Danmark som forening er uafhængig af økonomiske og politiske interesser. 

Du kan se den nye hjemmeside her og har du bidrag til vidensbanken, så kontakt meget gerne sekretariatet 

Relaterede nyheder

Nytmagasin Driftsfolk 500X400
06. jun. 2024 Af: Janne Roest-Madsen, netværkskoordinator i Energiforum Danmark
Nyt magasin online