Gå til primært indhold Gå til indhold i footer
  1. Forside
  2. · Nyheder
  3. · 17-09-2024 Øget danske klimaindsats med nordiske og baltiske erfaringer

Webinar: Øget dansk klimaindsats med nordiske og baltiske erfaringer

Af: Dorte Nørregaard Larsen, direktør i Energiforum Danmark
17. sep. 2024
Gennem det sidste år har folkelige organisationer fra Danmark, Norge, Letland, Litauen, Hviderusland og Ukraine sammenlignet deres landes klimaindsatser og fundet de bedste klimaløsninger på tværs af de 7 lande med fokus på udfasning af fossile brændsler. På en time gennemgår organisation Vedvarende Energi resultaterne og tager debatten om hvad vi kan gøre mere.
Solcelle Og Vindmolle
Foto: Colourbox

Organisationen Vedvarende Energi inviterer til webinar: Øget danske klimaindsats med nordiske og baltiske erfaringer, fredag 20/9 kl. 13.30 – 14.30

Ved webinaret præsenteres hvordan vi i Danmark kan øge klimaindsatsen med fokus på hvad vi kan lære af en række af vores nabolande; men også på hvor Danmark er foran.

Gennem det sidste år har folkelige organisationer fra Danmark, Norge, Letland, Litauen, Hviderusland og Ukraine sammenlignet deres landes klimaindsatser og fundet de bedste klimaløsninger på tværs af de 7 lande med fokus på udfasning af fossile brændsler.

På en time gennemgår vi resultaterne og tager debatten om hvad vi kan gøre mere. Spørgsmålet om hvordan vi øger klimaindsatsen er meget relevant, både fordi dele den danske klimaplan har problemer, bl.a. med opsamling og lagring af CO2, og fordi vi skal til at fastlægge et nyt klimamål for 2040 samt planlægge hvordan Danmark bliver klimaneutralt i 2045 eller tidligere.

Organiseret af INFORSE-Europe - International Network for ’Sustainable Energy – Europe i samarbejde med Miljøorganisationen VedvarendeEnergi.

Du kan læse mere om arrangementet og finde tilmeldingen her

Relaterede nyheder

Innovationsprisen2025 400X300
03. jun. 2024 Af: Janne Roest-Madsen, netværkskoordinator i Energiforum Danmark
En hyldest til fremtidens innovative løsninger – i morgen åben for indstillinger
Colourbox47211571 1
08. maj 2024 Af: Pressemeddelelse fra TEKNIQ Arbejdsgiverne og SYNERGI
Sådan bør Danmark løse sine grønne EU-forpligtelser
Klimafolkemøde4
05. aug. 2024 Af: Dorte Nørregaard Larsen, direktør i Energiforum Danmark
Bliv inspireret: Klimafolkemøde 2024